Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Nisan 2015 - 02:48 Yorum: 0

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinin girişine gelen terör örgütü üyesi Kalsen'in tüfekle ateş ettikten sonra el bombası atması ve kaçarken polisler tarafından vurulmasının görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinin girişine gelen terör örgütü üyesi Elif Sultan Kalsen'in uzun namlulu tüfekle ateş ettikten sonra el bombası atması ve kaçarken polisler tarafından vurulmasının görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinin kapısına gelen Kalsen'in önce kaleşnikof tüfekle ateş açması ve bu sırada emniyet kapısında bulunanların kaçtıkları görülüyor. Daha sonra el bombası atarak kaçmak isteyen Kalsen, emniyet kapısında görevli nöbetçi polisler tarafından vuruluyor.

Görüntülerde, terör örgütü DHKP/C üyesi Kalsen'in vurulduktan sonra yere düşmesi yer alıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber