Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Ağustos 2022 - 22:58 Yorum: 0

İstanbul İl Emniyet Müdürü Aktaş Şişli’de asayiş uygulamasına katıldı

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, il genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Narko Dar Alan" asayiş uygulamasına katıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Aktaş Şişli’de asayiş uygulamasına katıldı

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, il genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Narko Dar Alan" asayiş uygulamasına katıldı.

Şişli'de İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından Kuştepe mevkiinde 5 sabit nokta ve caddelerde narkotik, silahlı olaylar, şüpheli şahıs ve araçlara yönelik huzur ve güvenliği sağlamak için uygulama yapıldı.

Kuştepe'de yapılan uygulamaya katılan İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, ekiplerle birlikte Romanların yoğun olarak yaşadığı sokakları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Aktaş, ziyarette bulunduğu bir kıraathanede, "Biz her gün burada uygulama yapıyoruz, sizin daha huzurlu ve güvende olmanız için sonuna kadar buradayız, sizden de destek bekliyoruz" dedi. Uygulamanın ardından Roman vatandaşlar, Aktaş'a meyve ikramında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber