Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Mart 2018 - 20:58 Yorum: 0

İstanbul karanlığa büründü

WWF-Türkiye'nin dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği "Dünya Saati" etkinliğinin bu yılki kampanyası kapsamında bir saatliğine...

İstanbul karanlığa büründü

WWF-Türkiye'nin dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği "Dünya Saati" etkinliğinin bu yılki kampanyası kapsamında bir saatliğine İstanbul'un tarihi yerlerinde ışıklar kapatıldı. Daha güzel bir dünya için ışıklar kapatılınca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bir anda karanlığa büründü.

WWF-Türkiye'nin dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek 2007'den bu yana gerçekleştirdiği "Dünya Saati" etkinliğinin bu yılki kampanyası kapsamında 20.30-21.30 saatleri arasında daha güzel bir dünya için ışıklar kapatıldı. Bu yıl etkinliğe destek vermek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Ayasofya Müzesi, Dolmabahçe Sarayı, Truva Atı ve Sultanahmet, Süleymaniye, Selimiye, Dolmabahçe camileri, Haydarpaşa Garı gibi pek çok yapı karanlığa büründüğü etkinliğe toplamda 38 anıtsal yapı ve 14 belediye destek verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber