Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ekim 2014 - 15:38 Yorum: 0

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması

GİRESUN (AA) - CHP Giresun İl Örgütü, İstanbul merkezli 17 ve 25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili takipsizlik kararı verilmesini, Giresun Adliyesi önüne "Adaletin kara günü" yazılı siyah...

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması

GİRESUN (AA) - CHP Giresun İl Örgütü, İstanbul merkezli 17 ve 25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili takipsizlik kararı verilmesini, Giresun Adliyesi önüne "Adaletin kara günü" yazılı siyah çelenk bırakarak protesto etti.

CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve partililerin katıldığı eylemde, adliye binası önüne siyah çelenk bırakılması sonrasında Karaibrahim bir açıklamada bulundu.

"17 Aralık sabahı uyandık gördük ki yolsuzlukların Türkiye'de bu zamana kadar yapılmış en büyüğüne rastlıyoruz" diyen Karaibrahim, şöyle konuştu:

"Bu yolsuzlukların içinde kimler var, bakanların oğulları genel müdürler, banka müdürleri herkes bu yolsuzluğun içinde. O zaman yürekli polisler bir sabah bunları evlerinden alarak savcılıklara teslim etti. Yürekli savcılar, onurlu savcılar polislerle işbirliği yaparak bunları tutukladı. Ama bugün görüyoruz ki birileri bunları aklayarak serbest bıraktı ve davaları akladı. Genel Başkanımızın dediği gibi 17 - 25 Aralık arası artık Türkiye'de yolsuzluklar haftasıdır. Bu hafta her zaman hatırlanacaktır. Çünkü bu yolsuzlukların üzerini kapattık zanneden kişiler görecekler ki bunun hesabı her zaman sorulacak."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber