Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Aralık 2014 - 19:48 Yorum: 0

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması

UŞAK (AA) - Uşak'ta, İstanbul merkezli 17 Aralık Soruşturması'nın yıl dönümü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.Aralarında bazı siyasi parti, sivil toplum örgütleri ve sendika temsilcilerinin...

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması

UŞAK (AA) - Uşak'ta, İstanbul merkezli 17 Aralık Soruşturması'nın yıl dönümü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

Aralarında bazı siyasi parti, sivil toplum örgütleri ve sendika temsilcilerinin bulunduğu grup, akşam saatlerinde Uşak Belediyesi önünde toplandı. Ellerindeki döviz ve pankartlarla slogan atarak İsmetpaşa Caddesi üzerinden yürüyüşe geçen kalabalık, cadde üzerindeki Halk Bankası şubesi önüne gelerek, ellerindeki ayakkabı kutuları ve temsili banknotları bankanın kapısına bıraktı. 

Cumhuriyet Meydanı'na ilerleyen grup adına basın açıklaması okuyan Eğitim-Sen Uşak Şube Başkanı Burak Yavaş, operasyonların yıl dönümünde gelinen noktayı değerlendirdi. 

Operasyonlara adı karışan bakanların ve yakınlarının hükümet tarafından aklanmaya çalışıldığını, yargı üzerinde baskı kurulduğunu ve çıkartılan yeni yasalarla halkın gözünün boyanmaya çalışıldığını iddia eden Yavaş, yaşanan sürecin herkes tarafından bilindiğini bildirdi.

Yürüyüşe CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz da katıldı.

Açıklamanın ardından grup olaysız olarak dağıldı.  

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber