Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Aralık 2014 - 19:53 Yorum: 0

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması

Soruşturmaya ilişkin takipsizlik kararı verilmesi, Samsun'da protesto edildi

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması

SAMSUN (AA) - Samsun'da, İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı verilmesi protesto edildi.

Çeşitli sivil toplum kuruluşu ve sendikaların katılımıyla oluşturulan Emek ve Demokrasi Platformunca düzenlenen eylemde bir grup, İstiklal Caddesi girişindeki Öğretmenevi önünde toplandı.

Ellerindeki döviz ve pankartlarla slogan atarak, İstiklal Caddesi'nde yürüyen grup adına burada basın açıklaması yapan KESK Dönem Sözcüsü Süleyman Bal, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının üzerinin AK Parti iktidarı tarafından kapatılmak istendiğini ifade etti.

Bal, suçun cemaate yüklenmek istediğini, söz konusu açılan davaların dosyalarının kapatılarak konunun unutturulmak istendiğini savunarak, "17-25 Aralık operasyonları ile tüm açıklığı ile ortaya çıkan yolsuzluk, rüşvet ve emek düşmanı düzen yaşamın her alanında fütursuzca dayatılmaktadır. İktidara geldiklerinde kimsesizlerin kimsesi çoğunluğun sesi olacaklarını söyleyenler, halkın arasına katılma söylemleriyle milletvekili lojmanlarını satanlar kendilerine saraylar yaptırmakta milletvekillerine yalı, konak kirası ödemektedirler" diye konuştu.

Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.    

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber