Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Aralık 2014 - 14:28 Yorum: 0

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de CHP üyeleri, 17-25 Aralık operasyonları sonrasında yaşananları protesto etti.CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Hükümet Konağı önünde toplanan grup adına...

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de CHP üyeleri, 17-25 Aralık operasyonları sonrasında yaşananları protesto etti.

CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Hükümet Konağı önünde toplanan grup adına yaptığı açıklamada, "17-25 Aralık'ı yolsuzluk ve rüşvet haftası" ilan ettiklerini belirterek, "Halkımız yoksul, çaresiz, bitkin, eğitimsiz, işsiz. Gençlerimiz günden güne uyuşturucu bataklığına saplanıyor" dedi.

Türkiye’yi 2015 yılında zor günlerin beklediği öne süren Değirmenci, "Halkının yoksulluğu ve cehaleti üzerine inşa ettikleri pırıltılı dünyalarında saraylarda yaşayayanlar, lüksün zirvesinde, arabalar, uçaklar, yazlıklar sahibi olanlar, bizlere sürekli cambaza bak diyorlar" ifadelerini kullandı.

Değirmenci, ülkede ayrışmaların yaşandığını savunarak, şunları kaydetti:

"Burada bizleri asıl kahreden olay, hükümetin bütün bunları yapıp, hiç bir şey olmamış gibi hala iktidar olmaya devam etmesi değil, halkımızın bütün bu olup bitenlere garip bir şekilde prim vermesidir. Ne yaptılar bu ülkenin güzel insanlarına? Nasıl hipnotize ettiler, ne ilacı verdiler de yoksulluğuna neden olan bu yolsuzluklara bırakın göz yummayı, sahipleniyorlar. Bizler bunları anlatınca, güzel  halkımdan aldığımız cevaplar bizleri kahrediyor. 'Bal tutan parmağını yalar, Çalıyor ama çalışıyor, Çalıyorsa benim paramı çalıyor, Bunlardan öncekiler sanki çalmadı mı?... Bunlardan öncekileri de sen seçtin sevgili halkım. Sen yoksulluğu kabul etmişsen seni yönetmeye ne var? İnanınız bu cevapları verecek şu anda yeryüzünde başka bir millet daha yoktur."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber