Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 25 Kasım 2014 - 13:03 Yorum: 0

İstanbul "Şeb-i Arus"a hazırlanıyor

Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen "Şeb-i Arus" etkinliği, 13 Aralık Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İstanbul 'Şeb-i Arus'a hazırlanıyor

Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen 'Şeb-i Arus' etkinliği, 13 Aralık Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen organizasyon için ses, fer ve görsel performans dalında uzman 500 benlik ekip, 500 m. truss teknik ekipman ve 7 tır gereç ile çalışmalara başladı.

Sanatçı Mustafa Ceceli, Yavuz Bingöl, Alişan, Yusuf Güney ve Sami Özer'in ilahilerle eşlik edeceği sema gösterilerinin gerçekleştirileceği etkinlik, 15 bin insana ev sahipliği yapacak.

Gecenin sunuculuğunu ise Ertem Şener gerçekleştirecek.

Etkinliğin organizasyonunu üstlenmiş AdStation Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Muhittin Palazoğlu, anma töreni için dünya starlarının sahnelerini hazırlayan ekiplerle çalıştıklarını belirtti.

'Bu düğün gecesini daha anlamlı duruma getirebilmek hesabına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz' diyen Palazoğlu, Şeb-i Arus töreninde, 350 fer robotu, piyasa içi görüntü yansıtma sistemi ve 105 m. led teknik ekipman kullanılacağını kaydetti.

Palazoğlu, gecenin sonunda elde edilecek gelirin hayır kurumlarıyla yapılacak işbirliğiyle değerlendireceğini vurgulayarak, 'Zemini semazenler için hususi şekilde tekrardan döşenen, ses ve fer sistemi ile tüm alanları gecenin havasına müsait biçimde hazırlanmakta olan Sinan Erdem Spor Salonu'nda, İstanbul'un o eşsiz silueti bir tennurenin eteğinde gökyüzüyle buluşacak' ifadelerini kullandı.

Etkinliğin biletleri, www.biletix.com ve http://www.sebiarusistanbul.com adreslerinden satışa sunuldu.

ETİKETLER: İstanbul , Şeb-i Arus , Hazırlık
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber