Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Ağustos 2016 - 13:33 Yorum: 0

İstanbul Valiliği: "30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu iptal edildi"

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunun, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşların mukaddes...

İstanbul Valiliği: '30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu iptal edildi'

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunun, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşların mukaddes hatıralarına duyulan saygıdan dolayı iptal edildiğini duyurdu.

İstanbul Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili yapılan yazılı açıklamada:

"İlimizde yapılacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili olarak; ülkemizde son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımızın mukaddes hatıralarına duyulan saygıdan dolayı Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonu iptal edilmiştir" denildi.

İstanbul'da Zafer Bayramı 94. yıl dönümü kutlama programı saat 09.30'da Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda İstanbul Valiliği, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumuyla başlayacak. İstanbul Valiliği'nde saat 10.15'te tebriklerin kabulü ile devam edecek kutlama programı saat 11.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonunda devam edecek. Kutlama programı öncesinde şehit ve gazi ailelerinin katılımları ile Cemal Reşit Rey Konser Salonu Fuaye alanında kokteyl düzenlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber