Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Haziran 2016 - 18:53 Yorum: 0

İstanbul’da Araç Yakma Eylemi Ve SES Bombası Attıkları Belirlenen İki Kişi Yakalandı

İstanbul polisinin, PKK ve KCK terör örgütlerine yönelik yapılan çalışmalarda ses bombası attıkları, 4 ayrı yerde 12 araç ve 1 İETT aracın yakılması...

İstanbul’da Araç Yakma Eylemi Ve SES Bombası Attıkları Belirlenen İki Kişi Yakalandı

İstanbul polisinin, PKK ve KCK terör örgütlerine yönelik yapılan çalışmalarda ses bombası attıkları, 4 ayrı yerde 12 araç ve 1 İETT aracın yakılması eylemine karıştıkları tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik sürdürülen çalışmalarda 18 Haziran Cumartesi günü Sultangazi'de şüpheli hareketlerde bulunan F.K. ve S.O. isimli şahısları gözaltına alındığı bildirildi. Açıklamada, "Şahısların Sultangazi ilçesinde 2 eylem birimi oluşturdukları, oluşturulan birimler ile 1 Haziran'da Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerini birbirine bağlayan köprü üzerine bomba süsü verilmiş paket bıraktıkları ve ses bombası attıkları, Sultangazi ilçesinde 4 ayrı yerde 12 araç ve 1 İETT aracını yaktıkları, Arnavutköy ilçesinde orman yakma eylemi gerçekleştirdikleri, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede yangının söndürüldüğü tespit edilmiştir" denildi.

Açıklamada adli makamlara sevk edilen şüphelilerden F.K. isimli şahsın tutuklandığı aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber