Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Nisan 2018 - 10:13 Yorum: 0

İstanbul’da DEAŞ’la bağlantılı 17 şüpheli daha yakalandı

İstanbul'da, terör örgütü DEAŞ'la bağlantılı yabancı uyruklu 17 şüpheli, 6 ayrı ilçede düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.

İstanbul’da DEAŞ’la bağlantılı 17 şüpheli daha yakalandı

İstanbul'da, terör örgütü DEAŞ'la bağlantılı yabancı uyruklu 17 şüpheli, 6 ayrı ilçede düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Dün de örgüte mali destek sağlamakla suçlanan 7 DEAŞ üyesi yakalanmıştı.

Alınan bilgiye göre; İstanbul Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, terör örgütü DEAŞ mensupları ile bağlantıları tespit edilen kişilere yönelik çalışma başlatıldı. Dün gece Başakşehir, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece ve Zeytinburnu'nda 7 farklı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 17 DEAŞ'lı gözaltına alındı. Tamamı yabancı uyruklu olduğu belirtilen kişilerle birlikte çok sayıda örgütsel doküman da ele geçirildi. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, operasyonların devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan, dün de bu örgüte yönelik düzenlenen operasyonlarda DEAŞ'a mali destek sağlamakla suçlanan 7 şüpheli yakalanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber