Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı
Asayiş 19 Eylül 2019 - 09:13 Yorum: 0

İstanbul’da düğün konvoyunda şoke eden görüntüler kamerada

İstanbul E-5 karayolu Sefaköy mevkisindeki bir düğün konvoyunda şoke eden görüntüler kaydedildi.

İstanbul’da düğün konvoyunda şoke eden görüntüler kamerada

İstanbul E-5 karayolu Sefaköy mevkisindeki bir düğün konvoyunda şoke eden görüntüler kaydedildi. Konvoy halinde trafiğe çıkan lüks otomobilli magandalar, karayolunda ve alt geçitlerde tabancalarla ateş açtı. Bununla da yetinmeyen magandalar, meşaleler yakarak ortalığı dumana boğarken Florya'da ise trafiği keserek abartı egzozla ve polis sireniyle gürültü çıkarttı. O anları kaydedip bir de sosyal medyada yayınladı.

İstanbul'da geçtiğimiz Pazar günü saat 15.30 sıralarında düğün için toplanan otomobilli bir grup maganda, damat arkadaşlarıyla Sefaköy'e giderek gelini aldı. Burada bir süre bekleyen magandalardan biri, eline aldığı tabanca ile binaların arasında güpegündüz havaya defalarca ateş açtı. Ardından grup, salona gitmek üzere konvoy halinde E-5 karayoluna bağlandı.

Trafiği kesip abartı egzozla gürültü çıkarttılar

Gelin arabası olan cipin sürücüsü, araca bağlı olan polis sirenini açarak yolda seyrederken, magandalardan biri karayolunda meşale yakarak ortalığı dumana boğdu. Florya mevkisinde gelindiği esnada ise aracını durduran sürücünün yanındaki inerek yola trafiğe kesti. Trafikte yapmadıklarını bırakmayan magandalar, araçlarında takılan olan abartı egzozlarla trafiğin adeta altını üstüne getirdi.

Karayolunda tabancalarla ateş açtılar

Bunlarla da yetinmeyen magandalardan biri, konvoy halinde karayolunda seyrettikleri esnada tabanca ile güpegündüz defalarca ateş açtı. Alt geçide girdikleri sırada da ateş eden magandalar, trafik birbirine kattı. Dörtlü sinyalleri yakarak yavaş bir hızda seyreden grup, karayolunda uzun araç kuyruklarının da oluşmasına neden oldu. Magandalar o anları kaydedip ve kaydettirip bir de sosyal medyadan yayınladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, mega kentte adeta terör estiren magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber