Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Ekim 2018 - 09:48 Yorum: 0

İstanbul’da FETÖ operasyonu: 25 gözaltı

İstanbul polisi terör örgütü FETÖ/PDY'ye finans desteği sağladıkları gerekçesi ile 37 şüphelinin yakalanması için operasyon başlattı.

İstanbul’da FETÖ operasyonu: 25 gözaltı

İstanbul polisi terör örgütü FETÖ/PDY'ye finans desteği sağladıkları gerekçesi ile 37 şüphelinin yakalanması için operasyon başlattı. Operasyon kapsamında şu ana kadar 25 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY terör örgütünün finansmanı ve yürütülen örgütsel faaliyetler ile ilgili olarak; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yeni bir operasyon gerçekleştirdi. Örgüte çeşitli yollardan finans desteği sağladıkları gerekçesi ile örgüt üyesi 37 şüphelinin yakalanması ve suç delillerinin tespitine yönelik başlatılan operasyonda 25 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. 12 şüphelinin yakalanması için operasyon devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber