Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ocak 2021 - 11:03 Yorum: 0

İstanbul’da lastikçilerde kış lastiği yoğunluğu

Otomobillerde kış lastiğinin takılmasının zorunlu olması nedeniyle İstanbul'da lastikçilerde yoğunluk oluştu.

İstanbul’da lastikçilerde kış lastiği yoğunluğu

Otomobillerde kış lastiğinin takılmasının zorunlu olması nedeniyle İstanbul'da lastikçilerde yoğunluk oluştu. Kış lastiği taktırmak isteyen kimi vatandaşlar lastikçide 1 saati aşkın süredir beklediklerini ifade etti.

Kış mevsiminde araçlarda kış lastiğinin takılmasının zorunlu olması nedeniyle İstanbul'da lastikçilerde yoğunluk oluştu. Kış lastiği taktırmak isteyen vatandaşlar lastikçilerde sıraya girdi. Kimi vatandaş lastik taktırmak için 1 saatten fazla beklediğini belirtirken kimisi de randevu alarak lastikçiye geldiğini ve sıra beklemediğini ifade etti.

Kış lastiği taktırmak isteyen Ünal Yılmaz, "Bir saattir bekliyoruz. Yoğunluk var. Burası açılmadan geldim. Dün de randevu aldım. Geçen sene de böyleydi" dedi.

Lastik taktıracak olan vatandaşlardan Aziz Çevik, "Lastik değiştiriyorum. Bu sene biraz geç kaldım. Yoğunluk oluyor evet. Ama ben randevu alarak geldiğim için çok takılmadım" diye konuştu.

Lastik bakımı için gelen Nazan Tok, "Kış lastiği değiştirmeye değil genel kontrole geldim. Yoğunluk var gibi görünüyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber