Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Eylül 2018 - 09:18 Yorum: 0

İstanbul’da narkotik polisinden şok narko-sokak uygulaması

Beyoğlu'nda narkotimleri binalarda ve sokaklarda çok sayıda polisle narko-sokak uygulaması gerçekleştirdi.

İstanbul’da narkotik polisinden şok narko-sokak uygulaması

Beyoğlu'nda narkotimleri binalarda ve sokaklarda çok sayıda polisle narko-sokak uygulaması gerçekleştirdi. Vatandaşların üstlerini ve çantalarını arayarak GBT'lerini sorgulayan polis, çevrede de arama yaptı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, Beyoğlu'nda narko-sokak uygulaması gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde hazırlıklarını tamamlayarak harekete geçen tim, Tarlabaşı'nın ara sokaklarında evlere şok baskın düzenledi. Uygulamada evlerin yanı sıra vatandaşların üstlerini arayan polis, Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgularını da gerçekleştirdi. Çevredeki didik didik arama yapan polis, uyuşturucu madde gizlenebilecek yerlere tek tek baktı. Metruk binalara da baskın düzenleyen polis, ara sokaklarda zehir tacirleri tarafından gizlenen uyuşturucu madde aradı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber