Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 25 Mayıs 2018 - 13:18 Yorum: 0

İstanbul’da seçim bürolarına saldırı hazırlığındaki DHKP-C’lilere operasyon

İstanbul polisi, 24 Haziran seçimleri öncesi seçim bürolarına yönelik saldırı hazırlığı yapan terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlediği operasyonda...

İstanbul’da seçim bürolarına saldırı hazırlığındaki DHKP-C’lilere operasyon

İstanbul polisi, 24 Haziran seçimleri öncesi seçim bürolarına yönelik saldırı hazırlığı yapan terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ile İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DHKP-C adına faaliyette bulunan ve 24 Haziran'daki genel seçimlerde siyasi seçim büroları ile kritik noktalara yönelik kanlı saldırı hazırlığında oldukları iddia edilen hücreye yönelik operasyon gerçekleştirdi. Sultangazi'de 7 ayrı hücre evine yapılan baskında, saldırıda kullanılmak üzere gizlenen silah ve mühimmat ile örgütsel dokuman ele geçirildi.

Polisin terör örgütlerine yönelik operasyonları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber