Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Haziran 2020 - 01:23 Yorum: 0

İstanbul’da şiddetli yağış etkili oluyor

İstanbul hava durumu için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan şiddetli yağmur uyarısının ardından beklenen yağış tüm kentte etkili...

İstanbul’da şiddetli yağış etkili oluyor

İstanbul hava durumu için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan şiddetli yağmur uyarısının ardından beklenen yağış tüm kentte etkili oluyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul için yapılan sağanak yağış uyarısının ardından gün içerisinde aralıklarla etkili olan yağış, gece saatlerinde şiddetlendi. D-100 Karayolunda adeta bardaktan boşalırcasına yağan yağmur görüntülendi.

Megakentte gün içerisinde aralıklarla etkili olan yağış, gece saatlerinden itibaren şiddetlenerek devam etti. D-100 Karayolunda görüntülenen şiddetli yağış, sürücülere zaman zaman zor anlar yaşatırken, yer yer trafiğin yoğunlaşmasına neden oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber