Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Aralık 2014 - 05:03 Yorum: 0

İstanbul'da silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Ataşehir’de iki grup arasında çocuk parkında çıkan silahlı çatışmada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

İstanbul'da silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

İSTANBUL (AA) - Ataşehir’de, bir parkta iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında, Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan Esatpaşa Çocuk Parkı'nda 00.30 sıralarında silahlı çatışma çıktı.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, yaptığı incelemede, Fevzi Çakmak Caddesi'nde park halindeki 34 EB 3872 plakalı otomobilde başından vurulmuş bir kişi buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, adının Volkan Sancar olduğu saptanan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. 

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği parkı ve caddeyi emniyet şeridine alıp, otomobilde ve çevrede inceleme yaptı. Olay yerine gelen Sancar’ın yakınlarını polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Yapılan incelemelerin ardından Sancar’ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Silahlı çatışmada yaralanan 3 kişi ise Özel Medical Park Hastanesi ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Volkan Sancar’ın ''gasp ve hırsızlık'' gibi suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu ve cezaevinden birkaç ay önce çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber