Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 01 Haziran 2016 - 04:58 Yorum: 0

İstanbul’da Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde terör operasyonu düzenledi.

İstanbul’da Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde terör operasyonu düzenledi. Operasyona özel harekat ve çevik kuvvet polisleri de destek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde terör operasyonu düzenledi. Operasyona özel harekat ve çevik kuvvet polisleri de destek verdi. Yapılan operasyonda Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi'nde bulunan bir apartmana özel harekat ekipleri tarafından girildi. Girilen adreste şüpheli şahıs üzerinde çalışma yapıldı. Aramalar sırasında polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber