Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Ekim 2016 - 13:14 Yorum: 0

İstanbul’da uyuşturucu operasyonunda terörist başı Öcalan’ın posteri ele geçirildi

İstanbul'da 8 şüphelinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda baskın yapılan bazı adreslerde terörist başı Abdullah Öcalan'ın posteri ile...

İstanbul’da uyuşturucu operasyonunda terörist başı Öcalan’ın posteri ele geçirildi

İstanbul'da 8 şüphelinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda baskın yapılan bazı adreslerde terörist başı Abdullah Öcalan'ın posteri ile PKK'lı teröristlere ait fotoğraflar ele geçirildi.

İstanbul Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlatmıştı. Çalışma kapsamında Bahçelievler ve Yenibosna'da belirlenen 18 adrese operasyon düzenlendi. Özel harekat ekipleri ve polis helikopterinin destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Zehir yuvasından PKK çıktı

Polis ekiplerinin Bahçelievler'de arama yaptığı bir adreste terörist başı Abdullah Öcalan'ın posteri ile PKK'lı teröristlere ait fotoğraflar çıktı. Adreste gözaltına alınan şüphelilerin ise terör örgütü PKK üyesi oldukları iddia edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber