Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Aralık 2017 - 15:28 Yorum: 0

İstanbul’da yağma çetesine operasyon: 6 gözaltı

İstanbul'da silahlı yaralamadan tehdit ve yağmaya kadar çeşitli suçları işlediği belirtilen çeteye operasyon düzenlendi.

İstanbul’da yağma çetesine operasyon: 6 gözaltı

İstanbul'da silahlı yaralamadan tehdit ve yağmaya kadar çeşitli suçları işlediği belirtilen çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, İstanbul'da yağma, yaralama ve tehdit gibi suçlara karıştıkları ileri sürülen çeteye yönelik operasyon düzenledi. Beşiktaş'ta Haziran ayında iş adamı O.A.A'nın silahla yaralanması olayına ilişkin iş adamının ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan polis, olayı iş adamıyla Tuzla'daki 1 milyon 400 bin lira değerindeki arsa nedeniyle husumet yaşayan organize suç örgütü üyelerinin gerçekleştirdiğini tespit etti. Soruşturma kapsamında Beylikdüzü, Avcılar, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da bazı ev ve iş yerlerine dün operasyon düzenleyen polis, haklarında yakalama kararı bulunan 7 kişiden 6'sını gözaltına aldı. Gözaltına alınan çete üyeleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Zanlıların polisteki işlemleri sürerken, firari durumdaki 1 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber