Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Ekim 2020 - 17:18 Yorum: 0

İstanbul’daki denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı

İstanbul'un ilçelerinde yapılan asayiş denetimlerinde çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı.

İstanbul’daki denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı

İstanbul'un ilçelerinde yapılan asayiş denetimlerinde çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt, Fatih, Pendik ve Bahçelievler'de bir dizi asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Çok sayıda polisin yer aldığı denetimlerde farklı suçlardan aranma kaydı olan 9 şüpheli yakalandı.

Fatih ve Esenyurt'taki denetimlerden ilçelerinde sahte kimlik kullanan ve farklı suçlardan aranma kaydı bulunan 4 şüpheli yakalanırken, araçta yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 3 kuru sıkı tabanca ile 18 fişek ele geçirildi.

Pendik'de yapılan denetimlerde ise şüphe üzerine durdurulan bir aracın bagajında yapılan aramalarda 35 adet tabanca sürgüsü ve 10 adet şarjör ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı. Aynı denetimlerde şüphe üzerine "dur" ihtarı yapılan bir kişi kaçınca kovalamaca sonucu yakalandı. Zanlı, kaçarken poşet atan 1 şüpheli gözaltına alındı, atılan poşette bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Denetimlerin Bahçelievler ayağında ise "dur" ihtarı yapılan, ancak polisin çağrısına rağmen kaçan 2 şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin kaçarken attıkları poşette yapılan aramada 490 gram marihuana maddesi ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber