Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Temmuz 2018 - 13:03 Yorum: 0

İstanbul’un surları kırmızı beyaza büründü

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yılında İstanbul'u çevreleyen surlara kırmızı ve beyaz Türk Bayrağı deseni ile ışık yansıtıldı.

İstanbul’un surları kırmızı beyaza büründü

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yılında İstanbul'u çevreleyen surlara kırmızı ve beyaz Türk Bayrağı deseni ile ışık yansıtıldı. Kırmızı beyaza bürünen surların havadan görüntüsü kendine hayran bıraktı.

İstanbul'un bir çok farklı noktasında 15 Temmuz etkinlikleri için bayraklar ve etkinlik alanları kuruldu. Hain darbe girişiminin püskürtülmesinin 2. Yılında İstanbul'u çevreleyen Zeytinburnu sahilinde bulunan surlara kırmızı beyaz deseni ile Türk bayrağı desenli ışık yansıtıldı. Al bayrağın rengine bürünen tarihi surlar havadan görüntülendi. Bir çok vatandaş surların bu halini cep telefonları ile kayıt ederken kimileri de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Havadan çekilen görüntülerde kırmızı beyaz ışık ile Türk bayrağının deseninin yansıtıldığı tarihi surların kartpostallık görüntüler oluşturdu.

İstanbul’un surları kırmızı beyaza büründü

İstanbul’un surları kırmızı beyaza büründü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber