Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Ekim 2018 - 15:48 Yorum: 0

İstanbul’un yeni valisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gaziantep Valiliğinden İstanbul Valiliğine atanan Ali Yerlikaya, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Cumhurbaşkanı...

İstanbul’un yeni valisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gaziantep Valiliğinden İstanbul Valiliğine atanan Ali Yerlikaya, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e teşekkür etti.

Vali Yerlikaya yazılı açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle 26 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı kararname ile Gaziantep Valiliği görevinden İstanbul Valiliği görevine atanmış bulunmaktayım. Teveccühleriyle şahsıma bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum. Gazi şehrimize 4 yıla yakın bir süre hizmet etmek nasip oldu. Bu süreçte pek çok zorluğun üstesinden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül, diğer bakanlarımız ve milletvekillerimizin katkı ve destekleriyle geldik. Hepsine minnettarım. Gaziantep'in ışığını daha da yükseltmek için birlikte çalıştığımız şehrimizin bütün paydaşlarına ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Varlığıyla daima yanımızda olan bütün hemşehrilerimden helallik isterim. Ben Gazianteplilerden razıyım. Allah da onlardan razı olsun. Gazi şehrimizin bahtı açık olsun. Bu takdirin İstanbulumuza hayırlar getirmesini niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber