Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 28 Mayıs 2022 - 09:58 Yorum: 0

İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar’ı Başkentlilerden tam not aldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Etimesgut İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar" Projesini tamamlayıp Başkentlilerin hizmetine açtı.

İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar’ı Başkentlilerden tam not aldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Etimesgut İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar" Projesini tamamlayıp Başkentlilerin hizmetine açtı. Trafik sorununu çözen yeni bulvara tam not veren vatandaşlar, özellikle sabah ve akşam pik saatlerde trafiğin gözle görülür şekilde rahatladığını söylediler.

Başkent'te ulaşım atağı tüm hızıyla devam ediyor. Yılların trafik sorununu köprülü, katlı kavşak çalışmaları ve yeni yollarla çözen Büyükşehir Belediyesi Etimesgut İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar Projesini tamamladı. Toplam uzunluğu 9 kilometre olan ve 4 demiryolu geçiş köprüsü ve 1 alt geçitten oluşan bulvar projesinin maliyeti ise 126 milyon TL olduğu bildirildi. Bölge sakinleri ve yolu kullanan vatandaşlar ise projeye tam not verdi. Alternatif Bulvarı kullanmaya başlayan vatandaşlar özellikle sabah ve akşam pik saatlerde bölge trafiğinin gözle görülür şekilde azaldığını vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber