Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 18 Ekim 2017 - 13:08 Yorum: 0

İstihadam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı yapıldı

Valilik toplantı salonunda istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı yapıldı.

İstihadam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı yapıldı

Valilik toplantı salonunda istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı yapıldı.

Vali Necati Şentürk, düzenlenen toplantıda Kırşehir'de işsizliğin önüne geçmek adına önemli kararların alınacağını söyledi.

Kırşehir'de işsizliği en aza indirmek için öneml çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Vali Necati Şentük, "Daha önceki toplantıda alınan kararlar gereği Yürütme Kurulunca oluşturulan eylem planları bugünkü toplantıda kurulun bilgisine sunulacak.

İl düzeyinde mevcut işletmelerin istihdamla ilgili problemlerinin tesbiti, istihdamın korunması, işsizliğin önlenmesi için alınabilecek tedbirlerin belirlenmesi de bugünkü toplantıda kurul üyeleri ile görüşülüp değerlendirilecek" dedi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen Kaya'nın kurum tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ve sonuçları hakkında kurul üyelerini bilgilendirdiği toplantı, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber