Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması

OSMANİYE (AA) - Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kadirli şubesi tarafından liselerarası İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi.TÜRKAV Kadirli Başkanı Necati Akgöllü, Devlet...

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması

OSMANİYE (AA) - Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kadirli şubesi tarafından liselerarası İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi.

TÜRKAV Kadirli Başkanı Necati Akgöllü, Devlet Bahçeli Kültür Merkezi'ndeki programda İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışmasına katılan öğrencilere teşekkür etti.

Yarışmada 11 lise öğrencisi jüri karşısında İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyarak, en yüksek puanı almak için birbirleriyle yarıştı.Jüri üyeleri, vurgu, durak ve tonlama, kılık-kıyafet düzeni, jest ve mimikleri kullanma, şiirin temasının kavranması ve hissettirilmesi, şiire kattığı yorum, heyecan kontrolü ve sahneye hakimiyet kriterlerine göre değerlendirme yaptı.

Yarışma sonucunda Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Zeki Arslantaş birinci, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Berkan Kocabaş ikinci, Sarun Anadolu Lisesi öğrencisi Burcu Gökçe Ecinni üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber