Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

VAN (AA) - Özalp ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Halk Eğitim Akşam ve Sanat Okulu Konferans Salonunda program düzenlendi.Saygı duruşunda...

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

VAN (AA) - Özalp ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Halk Eğitim Akşam ve Sanat Okulu Konferans Salonunda program düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, Özalp İmam Hatip Lisesi Müdürü Asım Alan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Özalp İmam Hatip Lisesi ve Özalp İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, şiirler okudu.

Öğrenciler tarafından sunulan, İstiklal Marşının mecliste kabulünün canlandırılması ve İstiklal Marşı oratoryosu, katılımcılardan beğeni gördü.

Program sonunda şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceğe giren öğrencilere ve İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Programa Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber