Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 11:53 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

MUŞ (AA) - İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği, Malazgirt ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen tören, saygı...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

MUŞ (AA) - İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği, Malazgirt ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 94. yılında büyük şair Mehmet Akif Ersoy'u minnet ve rahmetle andıklarını söyledi.

Aydınoğlu, "Kurtuluş Savaşında gösterilen azim ve kararlığın sonucunda yazılan İstiklal Marşı, bir milletin bağımsızlık mücadelesinin ifadesidir. Millet olarak her alanda kendimizi geliştirmek barış ve kardeşliğimizi pekiştirerek gelecek nesillerimize güzel bir gelecek bırakmak için İstiklal Marşını ve Mehmet Akif Ersoy'u öğrenmemiz ve anlamamız gerekmektedir" dedi.

Program, öğrencilerin hazırladığı tiyatro gösterisi ve okuduğu şiirlerin ardından, en güzel İstiklal Marşı okuyan öğrencilere ödüllerini verilmesiyle son buldu.

Programa Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, Belediye Başkanı Halis Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber