Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

HAKKARİ (AA) - Çukurca ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulu'nda Cumhuriyet İlkokulu öğretmen...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

HAKKARİ (AA) - Çukurca ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulu'nda Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Emniyet Müdürü Vahap Karaca, Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanı Vekili Piyade Yarbay Cengiz Göztoklusu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kadir Kalaycı, kurum amirleri, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Daha sonra İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili slayt gösterisi ve öğrenciler tarafından hazırlanan skeçlerle program devam etti.

Şiirlerin okunduğu programda, değişik dallarda yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

"İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında birinci olan öğrencinin tekrar milli marşı okuması, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber