Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

BATMAN (AA) -  Sason ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.Yunus Emre Orta Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Tekin...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

BATMAN (AA) -  Sason ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

Yunus Emre Orta Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Tekin Dündar, Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Cengiz, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Eren Belediye Başkan Vekili Mehmet Salih Omaç ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Daha sonra İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili slayt gösterisi ve öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri ile program devam etti.

Kaymakam Dundar ve Garnizon Komutanı Cengiz, değişik dallarda yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber