Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 12 Mart 2015 - 12:33 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

ADANA (AA) - Ceyhan'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

ADANA (AA) - Ceyhan'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, İstiklal Marşı'nın TBMM tarafından kabul edilişinin 94. yıl dönümünü kutlayarak, milli şair Mehmet Akif Ersoy ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını söyledi.

Etkinlikte, Mehmet Akif Ersoy'un hayatıh anlatıldığı slayt gösterisi gerçekleştirildi, okullar arasında düzenlenen İstiklal Marşı'nı en güzel okuyan öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan "İstiklal Marşı nasıl yazıldı?" konulu piyes sahnelendi, müzik dinletisi ve oratoryo gösterisi sunuldu.

Törene Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, resmi kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber