Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

BİTLİS (AA) - Hizan ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Fatma Aliye Kız Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve Hizan Karasu...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

BİTLİS (AA) - Hizan ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. 

Fatma Aliye Kız Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve Hizan Karasu Yatılı Bölge Okulu (YBO) tarafından Hizan Kültür Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Hizan Karasu YBO öğrencileri oratoryo düzenledi. Öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiir ve yazılar okudu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Hizan Karasu Yatılı Bölge Okulu (YBO) Türkçe öğretmeni Nazan Bıyık yaptı.

Okullararası İstiklal Marşı'nı güzel ve etkili okuma yarışmasında Hizan Kadir Has Anadolu Lisesi birinci, İmam Hatip Anadolu Lisesi ikinci, Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri taktim edildi. 

Programa Hizan Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Bostan, Hizan Emniyet Amiri Kenan Rahat,  AK Parti Hizan İlçe Başkanı Ebubekir Çakmaki, kurum amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber