Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 13:03 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

VAN (AA) - Muradiye ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.İmam Hatip Lisesi tarafından, Muradiye Kazım Karabekir Mesleki...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

VAN (AA) - Muradiye ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

İmam Hatip Lisesi tarafından, Muradiye Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Programda, Muradiye İmam Hatip Lisesi Müdürü Şaban Polat, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Muradiye İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler, milli marşı tekrar okudu.

Öğrenciler tarafından sunulan, İstiklal Marşının mecliste kabulünün canlandırılması ve İstiklal Marşı oratoryosu, katılımcılardan beğeni gördü.

Program sonunda şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı İsmail Atmaca, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Yamaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Taş, İlçe Müftüsü Selim Duman kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber