Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

AĞRI (AA) - Ağrı'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi öğretmen...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

AĞRI (AA) - Ağrı'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen programa, Vali Musa Işın, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, İl Emniyet Müdürü Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı İlker Temel, kurum amirleri, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Daha sonra İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili slayt gösterisi ve öğrenciler tarafından hazırlanan skeçlerle program devam etti.

"İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında birinci olan küçük bir kızın tekrar milli marşı okuması, salonda duygulu anlar yaşattı.

Şiirlerin okunduğu programda, değişik dallarda yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber