Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

BARTIN (AA) - Bartın’da, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.Kültür Merkezi’nde Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

BARTIN (AA) - Bartın’da, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen programda, Mehmet Akif Ersoy'la ilgili belgesel sunumu yer aldı, öğrenciler tarafından hazırlanan skeçlerle milli mücadele dönemi canlandırıldı.

"İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında birinci olan Kocareis İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Buse Aydın’ın İstiklal Marşı ile Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İlayda Savaşkan’ın şehit annesini canlandırarak kendi yazdığı şiiri okuduğu etkinlikte, duygusal anlar yaşandı.

Anma günü dolayısıyla yapılan kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.

Sahnelenen oratoryo sırasında baygınlık geçiren bir öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Programa Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, kurum amirleri ile vatandaş ve öğrenciler katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber