Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

SAKARYA (AA) - Taraklı ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Belediye düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Taraklı...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

SAKARYA (AA) - Taraklı ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Taraklı İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Kemal Geyik, Ersoy'un büyük alim ve yazar olduğunu, İstiklal Marşı’nın milletle olan kutsal bağın en güzel dizeleri olduğunu söyledi. 

Tiyatro oyununun yapıldığı etkinlikte, İstiklal Marşı'nı güzel ve etkili okuma, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. 

Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 

Programa, Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz'ın yanı sıra Belediye Başkanı Yardımcısı Alaattin Koç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ersoyu Davet, Emniyet Amiri Cem Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Çakmak, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber