Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

AĞRI (AA) - Hamur ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Hamur Çok Programlı Lisesi'nde düzenlenen programa, Kaymakam Oktay...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

AĞRI (AA) - Hamur ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Hamur Çok Programlı Lisesi'nde düzenlenen programa, Kaymakam Oktay Ateş, Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yücel Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu alan sunum yapılarak, şiir ve kompozisyonlar okundu. 

Program sonunda şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber