Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

TOKAT (AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Mehmet Akif Ortaokulunda düzenlenen programa, Erbaa Kaymakamı...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

TOKAT (AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mehmet Akif Ortaokulunda düzenlenen programa, Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Serin, Belediye Başkan Vekili Namık Kul, kurum ve okul müdürleri, daire amirleri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda, Mehmet Akif Ortaokulu Müdürü Ayhan Çevik, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı.

Şiirlerin okunduğu programda, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Mehmet Akif Ersoy'u anlatan sinevizyonun gösterildiği program, öğrencilerin hazırladığı oratoryoyla sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber