Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Akseki ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

 ANTALYA (AA) - İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Akseki ilçesinde tören düzenlendi.

Akseki Belediye Kültür Salonunda düzenlenen törene, Kaymakam Murat Beşikci, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Semih Karakaş, Cumhuriyet Başsavcısı Kenan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, günün anlamına ilişkin konuşmalar ve şiir okunmasıyla devam etti. Etkinlikte, Akseki Anadolu Lisesi ve Akseki Şahinler Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı tiyatro ve oratoryo sunuldu.

Tören sonunda başarılı öğrencilere Akseki Kaymakamı Murat Beşikçi ve Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal tarafından ödülleri verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber