Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

KARABÜK (AA) - Karabük'te, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Karabük Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Vali Orhan...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

KARABÜK (AA) - Karabük'te, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. 

Karabük Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Vali Orhan Alimoğlu, bu tip programların gayesini, unutmamamız gerektiğini söyledi. 

Yeni yetişen nesillere, bu değerlerin iyi öğretilmesi gerektiğini ifade eden Alimoğlu, "Yarışmalarda ödül alan öğrencilerimizin İstiklal Marşı'nı anlamaya çalıştıkları anlaşılıyor. Bizim marşımızın tek bir mısrasında 41 tane öğüt vardır. Bunların hepsi bize ömür boyu lazım. Okuyup geçmeyelim. Gönlümüze hafızamıza kaydedelim" dedi. 

Daha sonra kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından, "Bir Güneş Doğuyor" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber