Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

HATAY (AA) -  İskenderun ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla "İstiklal Marşı Oratoryo" programı düzenledi.İskenderun'da özel bir okul tarafından...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

HATAY (AA) -  İskenderun ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla "İstiklal Marşı Oratoryo" programı düzenledi.

İskenderun'da özel bir okul tarafından bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Etkinlik sorumlusu Salih Yazgan, AA muhabirine, bugüne özel gerçekleştirdikleri etkinliğin sosyal sorumluluk projeleri arasında olduğunu söyledi.

Farkındalık yaratmak ve bugünü vatandaşlara hatırlatmak için programı düzenlediklerini ifade eden Yazgan, programın tamamen öğrencilerin emeklerinden oluştuğunu kaydetti.

Etkinlikte, öğrenciler Kurtuluş Savaşları dönemlerine ait olan konuları sahnelendi ve oratoryo seslendirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber