Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 16:58 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

ADANA (AA) - Ceyhan'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla öğrencilere yönelik "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konulu konferans düzenlendi.Belediye...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

ADANA (AA) - Ceyhan'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla öğrencilere yönelik "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konulu konferans düzenlendi.

Belediye Başkanı  Alemdar Öztürk, Murat Göğebakan Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte, öğrencilerin eğitimiyle ilgili sosyal projelerin devam edeceğini belirtti.

Öğrencilerin eğitiminde anne, baba ve öğretmenlerinin yanı sıra kendilerine de büyük görev düştüğünü ifade eden Öztürk, "Ceyhan Belediyesi eğitim ve öğretime her zaman destek vermenin yanı sıra, tiyatro, resim sergileri, panel ve konferanslar gibi sosyal faaliyetlerimizde devam edecektir. Genç ve çalışkan nesiller yetiştirmek bizim elimizde. Bu imkanlar sayesinde dünya gerçekleriyle yüzleşen, okuyan, araştıran, sorgulayan, sanatsal faaliyetler içerisinde bulunan, sosyal bir ortam içerisinde dünyayı ve çevresini tanıyan gençlerimiz istikbalimizin yegane teminatı olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından yazar Fehmi Demirbağ, öğrencilere gelecekte başarılı olmanın tek yolun çalışmak ve okumak olduğunu anlattı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber