Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

SİİRT (AA) - Siirt'te, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü törenlerle kutlandı.Kültür Merkezinde düzenlenen anma etkinliğine, Siirt Valisi...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

SİİRT (AA) - Siirt'te, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü törenlerle kutlandı.

Kültür Merkezinde düzenlenen anma etkinliğine, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Vali yardımcıları Gürbüz Saltaş, Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve çok sayıda davetli katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Tören, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Remzi Çekin yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler, günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudu.

Ersoy'un hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin yaptığı törende, Vali Tutulmaz, şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber