Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

SAKARYA (AA) - Kaynarca ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen tören,...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

SAKARYA (AA) - Kaynarca ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kaynarca Seyfettin Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları programda, Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitler aktarıldı.

Programda, İstiklal Marşı'nın Türk halkının hayatındaki önemi anlatıldı, öğrenciler şiir ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Programa, Kaymakam Kemal Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Neşet Güneri, Belediye Başkanı Zeynur Özel, Emniyet Amiri Osman Ulusan, siyasal partilerin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber