Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 92. yıl dönümü

ANKARA (AA) -  Kazan'da, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 94. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Kazan Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen programa Kaymakam...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 92. yıl dönümü

ANKARA (AA) -  Kazan'da, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 94. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kazan Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen programa Kaymakam Murat Duru, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Çıtlak, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Gevrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hazırladığı programda Mehmet Akif Ersoy'dan şiirler, İstiklal Marşı'nın yazılışı ve kabulünün anlatıldığı Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı konulu tiyatro, oratoryo sunuldu.

Etkinlik, resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber