Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çalışkan, mesajında, Mehmet Akif Ersoy’un kaleme...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışkan, mesajında, Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı İstiklal Marşı’nın özgürlüğün simgesi, vatan ve bayrak sevgisinin en güzel ifadesi olduğunu belirtti.

İstiklal Marşı’nın 12 Mart 1921 tarihinde TBMM’de kabul edildiğini hatırlatan Çalışkan, şunları kaydetti:

"İstiklal Marşı, Kurtuluş Savaşımızın milli değerlere sarılarak kazanıldığını anlatan bir belgedir. Millet olarak Mehmet Akif’i ve İstiklal Marşımızı o dönemin zor koşullarını düşünerek daha iyi anlamalıyız. Milli Mücadele günlerinin heyecanını ve coşkusunu içinde taşıyan İstiklal Marşımız, ay yıldızlı şanlı bayrağımız göklerde özgür bir şekilde dalgalandıkça milletimizin ortak sesi olmaya devam edecektir. Milletimiz, Akif’in ruhuna sahip bu ülkenin sorunlarını kendine dert edinmiş dava insanlarının hizmet aşkıyla daha güzel bir geleceğe doğru, birlik ve beraberlik içinde yürüyüşünü emin adımlarla sürdürecektir."
 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber