Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Dereli, mesajında, İstiklal Marşı'nın, ülkenin...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Dereli, mesajında, İstiklal Marşı'nın, ülkenin bağımsızlığının, Türk milletinin kahramanlığının ve milli mücadelenin önemli bir sembolü olduğunu belirterek, "Merhum milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, bağımsızlığımızın yegane ifadesini İstiklal Marşıyla ortaya koymuştur" ifadesini kullandı.

İstiklal Marşı'nın Türk milletinin karakterini yansıtan eşsiz bir eser olduğunu belirten Dereli, şunları kaydetti:

"Bu eşsiz eserin her bir kelimesi her bir mısrası bizlere anlamlı ve büyük mesajlar iletmektedir. Bu mesajları en ince ayrıntılarıyla kavrayan bir nesil, ülkemizi her alanda dünyada lider bir ülke yapacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. İstiklal Marşımızı bize kazandıran büyük şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve milli mücadele kahramanlarımızı rahmetle ve saygıyla anıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber