Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

ANKARA (AA) -  Şereflikoçhisar'da İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı yapıldıNizamülmülk Mesleki ve Ticaret Meslek Lisesi çok amaçlı salonunda...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

ANKARA (AA) -  Şereflikoçhisar'da İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı yapıldı

Nizamülmülk Mesleki ve Ticaret Meslek Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Ferda Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Düğer ile daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Güzel, Mehmet Akif Ersoy'u anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığını söyledi.

Güzel, "Mehmet Akif Ersoy, milli mücadeleyi ateşleyen manevi bir liderdir, kıyamete kadar Türk milletinin dilinden düşmeyecek İstiklal Marşı'nı bizlere bırakmıştır. Milletin derdini kendi derdi bilen Mehmet Akif Ersoy'dan öğreneceğimiz çok şey var" dedi.

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitlerin anlatıldığı belgesel filminin gösteriminin ardından Şereflikoçhisar Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından oratoryo sunuldu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber