Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Ulaş Milli Eğitim Müdürlüğü, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenledi.Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen program, saygı duruşunda...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Ulaş Milli Eğitim Müdürlüğü, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenledi.

Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okulun sosyal bilgiler öğretmeni Mehtap Toptaş, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında ilçe birincisi olan öğrenciler, birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.

Öğrenciler, Mehmet Akif Ersoy'un "zulmü alkışlayamam", "cenk marşı", "ordunun duası" ve "uyan" şiirlerini de okudu.

Daha sonra İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Yusuf Cankatar, çeşitli hediyeler verdi.

Programa, Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ergün Işıldar, İlçe Mili Eğitim Müdürü Cemil Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Çezik, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber